Σάββατο

MANOLOGLOU-GAS Πλεονεκτήματα της Υγραεριοκίνησης

H MANOLOGLOU-GAS κατέχει ηγετική θέση στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην υγραεριοκίνηση. Αποτελεί  μέλος του ομίλου LPG-AutoHellas  που δραστηριοποιείται στο χώρο του υγραερίου  . H συνεχής εκπαίδευση των τεχνιτών μας στο εξωτερικό, και η συνεργασία της εταιρίας με κορυφαίους οίκους  στο χώρο της υγραεριοκίνησης, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την υποστήριξη και το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της LPG-AutoHellas . σε όλη την Ελλάδα, σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα τοποθέτησης, και λειτουργίας.
Από σήμερα οικονομία, ασφάλεια και φροντίδα για το περιβάλλον πάνε μαζί!
Τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε από την υγραεριοκίνηση είναι πολλαπλά:
·      Έως 50% μείωση στο κόστος κατανάλωσης καυσίμου.
·      100% ασφάλεια, αφού ακόμη και σε σύγκριση με την βενζίνη τα συστήματα υγραερίου  έχουν ακόμη υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας.
·      Μακροζωία και καλύτερη λειτουργία του κινητήρα σας λόγω καλύτερης και χωρίς κατάλοιπα καύσης.
·      Διπλάσια αυτονομία καυσίμου. Κατόπιν της τοποθέτησης του συστήματος υγραερίου της manologlou gas  το αυτοκίνητό σας κινείται είτε με βενζίνη είτε με υγραέριο. Στην περίπτωση που τελειώσει το υγραέριο το σύστημα εναλλάσσει αυτόματα την παροχή καυσίμου σε βενζίνη χωρίς εσείς να χρειασθεί να κάνετε το οτιδήποτε και το αυτοκίνητό σας συνεχίζει να κινείται για όσο διάστημα τα αποθέματα βενζίνης επαρκούν ή μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό σας με υγραέριο.
·      Ίδιες ακριβώς επιδόσεις με αυτές του βενζινοκινητήρα, χωρίς καμία απολύτως διαφορά.
·      Ο χρόνος εγκατάστασης του συστήματος υγραερίου δεν υπερβαίνει τις 2 εργάσιμες ημέρες, ή αν θέλετε τις 16  ώρες. Ωστόσο, η παράδοση του αυτοκινήτου γίνεται την δεύτερη ή τρίτη μέρα καθώς η  manologlougas  οδηγεί στο ΚΤΕΟ το αυτοκίνητό σας για τον απαραίτητο, από το νόμο, έλεγχο και αναλαμβάνει την έκδοση της νέας άδειας κυκλοφορίας στην οποία αναγράφεται ως δεύτερο καύσιμο το υγραέριο.
·      Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η εταιρεία παρέχει στον πελάτη της αυτοκίνητο αντικατάστασης.
·      Η  εγγύηση που συνοδεύει τις μετατροπές της MANOLOGLOU GAS , από τη στιγμή της τοποθέτησης του συστήματος, είναι ΕΩΣ ΚΑΙ 120 μήνες. Όσον αφορά την προγραμματισμένη συντήρηση, αυτή επαναλαμβάνεται κάθε 15.000 χιλιόμετρα και τα αναλώσιμα τα οποία καλείστε να αντικαταστήσετε είναι δύο φίλτρα, κόστους 10-20  ευρώ.
·      Δυνατότητα αποπληρωμής σε 36 Άτοκες Δόσεις
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που μόνο η  LPG-AutoHellas  μπορεί να σας προσφέρει
Τοποθέτηση του κιτ υγραερίου άμεσα, στα ειδικά εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα. Συνεργεία με άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και εφοδιασμένα με τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη σωστή και σύμφωνα με τον κατασκευαστή τοποθέτηση του κιτ υγραερίου. Και αυτό γιατί η ασφάλειά σας πρέπει να εξασφαλίζεται όχι μόνον από την πιστοποίηση καταλληλότητας και ασφάλειας των εξαρτημάτων αλλά και από την ποιοτική και πιστοποιημένη εργασία τοποθέτησής του.
Δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (των εξαρτημάτων του κιτ)
Έως 10 χρόνια  γραπτή εγγύηση κινητήρα  ( η μοναδική εταιρεία στην  Ελλάδα )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου