Δευτέρα

ΔΙΚΤΥΟ LPG SERVICE



Η  MANOLOGLOU GAS, πρωτοπόρος  εταιρία Υγραεριοκίνησης , δημιούργησε το Δίκτυο  LPG SERVICE από το 2009, ένα Δίκτυο Συμβεβλημένων και Πιστοποιημένων Συνεργείων Εγκατάστασης και Συντήρησης Συσκευών Υγραεριοκίνησης μόνο από  αντιπροσωπείες αυτοκίνητων 

Με την εμπειρία την που διαθέτη, η MANOLOGLOU GAS, εκπαιδεύει και πιστοποιεί Συνεργεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και της Κύπρου με κύριο Στόχο και Σκοπό την από κοινού Παροχή ενός Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσιών στην Υγραεριοκίνηση.

Ο πελάτης του Δικτύου LPG  SERVICE μπορεί να νιώθει σίγουρος και ασφαλής με την επιλογή του, μιας και η Εγγύησή του, προεκτείνεται σε όλα τα Συνεργεία του Δικτύου.

Ασχέτως πόσο μακριά από την έδρα του, βρίσκεται ένας πελάτης της LPG SERVICE, γνωρίζει πως δίπλα του, υπάρχει ένα Εξειδικευμένο Συνεργείο του Δικτύου, που μπορεί να του καλύψει κάθε ανάγκη, όταν και εφόσον αυτή παρουσιαστεί.
Με την ίδια  Εγγύηση για όλα τα Συνεργεία μας, και όχι μόνο στο Συνεργείο Αρχικής Εγκατάστασης

Όλοι οι μηχανικοί του Δικτύου LPG SERVICE έχουν  την ίδια Εκπαίδευση και την ίδια Τεχνογνωσία, ώστε να μπορούν όλοι να παρέχουν τις ίδιου επιπέδου Υπηρεσίες, χωρίς κανένα προβληματισμό για τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Γίνε και εσύ μέλος του δικτύου LPG SERVICE  σε ΕΛΛΑΔΑ  και  ΚΥΠΡΟ
Τηλ. Επικοιν. 00306977586915  ή  00302381083088

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου