Τρίτη

Τα αυτοκίνητα με υγραεριοκίνηση- τέλη κυκλοφορίας

Τα αυτοκίνητα με υγραεριοκίνηση, χρεώνονται με λιγότερα τέλη κυκλοφορίας;
Μολονότι, με την υγραεριοκίνηση επιτυγχάνεται σημαντικά χαμηλότερη περιβαλλοντική επιβάρυνση, έως τώρα δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία που να επιτρέπει τη μείωση στα τέλη κυκλοφορίας για τα οχήματα που κινούνται με υγραέριο.
Για να χρησιμοποιηθεί υγραέριο σε ένα αυτοκίνητό, πρέπει αυτό να αγοραστεί με προδιαγραφές υγραεριοκίνησης από το εργοστάσιο,
 ή μπορώ να αλλαχθεί το ήδη υπάρχον βενζίνης, σε μικτή χρήση βενζίνης-υγραερίου; Ποιος πραγματοποιεί τέτοιες μετατροπές;
Για να χρησιμοποιήσετε υγραέριο στο αυτοκίνητο σας δεν απαιτείται η αγορά νέου αυτοκινήτου από το εργοστάσιο. Η μετατροπή του οχήματος σας σε υγραεριοκίνητο είναι μια απλή διαδικασία που γίνεται από εξουσιοδοτημένα συνεργεία και συνοδεύεται με εγγύηση για το κιτ μετατροπής. Όλα τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε υγραεριοκίνητα ενώ ταυτόχρονα μπορούν, με το πάτημα ενός διακόπτη να κινηθούν με βενζίνη..
Στην Ευρώπη υπάρχουν μεγάλες βιομηχανίες αυτοκινήτων όπως η  Opel, η Ford, η Citroen, η Daihatsu, η Fiat, η Mercedes, και η Nissan που κατασκευάζουν εργοστασιακά υγραεριοκίνητα μοντέλα, τα οποία όμως δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

http://manologlou-gas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου