Δευτέρα

ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ GAS


Η ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ GAS  είναι μία από τις ηγετικές  εταιρείες διανομής και τοποθέτησης  συστημάτων υγραερίου αυτοκινήτου. Δραστηριοποιείται στην αγορά της υγραεριοκίνησης από το 2009.
Το 2010 ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ Μ. ΕΠΕ κατέστη ιδρυτικό μέλος της LPG-Auto Hellas
 Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια εξαρτημάτων υγραερίου:
VERSUS GAS , MM-COMPANY,STEFANELLI GAS, BRC, LOVATO,TOMASETTO, SAKA, GZWM, GOMET, FLUCH LUBE, , GAS CONTROL,OMV AEB,RAIL, FARO
Έχει  δημιουργήσει  ένα πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών με 42 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα όπου συμμετέχουν ενεργά στο όραμά της για τέλειες υπηρεσίες σε κάθε κάτοχο αυτοκινήτου όπου έχει τοποθετηθεί σύστημα υγραεριοκίνησης.
Η ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ GAS χάραξε και ακολουθεί μία δυναμική πορεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάθε ιδιοκτήτης  αυτοκινήτου που τοποθέτησε ή θα τοποθετήσει σύστημα υγραεριοκίνησης από το δίκτυο της  να αισθάνεται ότι  έχει ήδη εξασφαλίσει :
  
  • Εγγύηση του κινητήρα του αυτοκινήτου 
  • Εγγύηση ποιότητας του συστήματος
  • Πλήρη σειρά γνήσιων ανταλλακτικών για κάθε μοντέλο υγραεριοκίνησης 
  • Πλήρη τεχνικό έλεγχο  του συστήματος  που επέλεξε.
  • Πραγματική οικονομία πάνω του 50%
  • Ανέξοδη κάλυψη της εγγύησης και τεχνικής υποστήριξης  από το επίσημο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα 
Για τους νέους συνεργάτες έχει  δημιουργήσει ιδιόκτητους σύγχρονους χώρους πρακτικής  εκπαίδευσης για την άριστη τοποθέτηση και λειτουργία των συστημάτων υγραερίου, παράλληλα υπάρχει και τμήμα επίλυσης των προβλημάτων που τυχόν αντιμετωπίζετε  στο μέλλον
Στην ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ Μ. ΕΠΕ τα πάντα σχεδιάζονται και εκτελούνται ειδικά για εσάς στα μέτρα των  δικών σας, αναγκών, επιθυμιών και απαιτήσεων. ΜΟΝΟΝ εμείς παρέχουμε λειτουργικές τεχνικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε  μοναδικού πελάτη σας και είμαστε περήφανοι γι΄αυτό.

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΕ ΜΑΣ - ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ


ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Μ.ΕΠΕ
ΛΙΠΟΧΩΡΙ   ΣΚΥΔΡΑΣ
ΤΗΛ.2381083088
ΚΙΝ.6977586915

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου