Δευτέρα

Κλήρωση για 10 γνήσια unisex ρολόγια χειρός της PUMA

Η εγγραφή στο www.e-autoparts.gr σηματοδοτεί την συμμετοχή σας στην αμέσως επόμενη κλήρωση,  για 10 γνήσια unisex ρολόγια  χειρός της PUMA, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις μας παρουσία του νομικού συμβούλου της εταιρίας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την κλήρωση, και η αναγραφή του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου ως μοναδικού προσωπικού στοιχείου στη κληρωτίδα, προς αποφυγή τυχόν συνωνυμίας. στο info@e-autoparts.gr
www.e-Autoparts.gr  η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης ανταλλακτικών στην Ελλάδα για εμπόρους και ιδιώτες άνοιξε τις πύλες της για όλους εσάς.
Προσφέρει  με ένα  μόνο κλικ τα 28 χρόνια τεχνικής και εμπορικής εμπειρίας της στην πόρτα σας, σε τιμές που διαμορφώθηκαν ειδικά για εσάς.
Πραγματοποιώντας εγγραφή στο e-autoparts απολαμβάνετε προνόμια όπως:


1.  Όλα τα προϊόντα άμεσα στον χώρο σας.
2.  Στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

3.  Γίνεστε χρήστες της πληρέστερης μηχανής αναζήτησης στην Ελλάδα.
4.  Συστηματικά ενημερώνεστε πρώτοι για νέες τεχνικές μοντέλων που κυκλοφορούν.
5.  Κάθε πελάτης του e-autoparts συμμετέχει στις κληρώσεις δώρων ενώ λαμβάνει     
     πρώτος όλα τα νέα και τις προσφορές.
6.  Όλα τα ανταλλακτικά  συνοδεύονται  με εγγύηση 1 έτους.
7.  Είστε μέλος ενός πανελλαδικού δικτύου που απολαμβάνει την υποστήριξη της καλύτερης και αρτιότερης εταιρίας χονδρικής πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπήρξαν ποτέ.
 
Τυχόν έλλειψη ανταλλακτικών από τα καταστήματα σας, εμείς μπορούμε να την καλύψουμε εντός 48 ωρών, αρκεί να είστε εγγεγραμμένα μέλη και να επικοινωνήσετε μαζί μας  με ένα τηλεφώνημα.
Στην e-autoparts  έχουν παρκάρει όλα τα προϊόντα αυτοκινήτου περιμένοντας εσάς να τα οδηγήσετε,  ως γνήσιοι μέντορες,  στην θέση για την οποία κατασκευάστηκαν.

Σε όλους εσάς που θα συμμετάσχετε ενεργά σε αυτήν την νέα πρόταση συνεργασίας, αμοιβαίας  ωφέλειας και θα βοηθήσετε για την περαιτέρω άνοδο και αναγνώριση  του  e-autoparts, σας απευθύνω  ένα θερμό ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Μανώλογλου Μ.Ε.Π.Ε.